Nieuws

w 2003 Stal Hulsterlo

Gepost: 19/03/2018

Het programma van de komende wedstrijd in Hulsterlo wordt onder druk van het hoog inschrijvingsaantal voor zaterdag gewijzigd.

Zaterdag : wijziging programma

volgende beslissingen werden genomen

* De proef 4-jarigen start vrijdagavond om 17u30.  De rest van de 4-jarigen wordt afgewerkt op zaterdag.  Ruiters die hun 4-jarigen reeds vrijdag wensen te rijden, worden verzocht dit te melden voor donderdagavond op het secretariaat via jumping@hrov.be.  Door te rijden op vrijdag kunnen degene die dat wensen voorafgaand nog deelnemen aan de reeks 90cm ook.  De mogelijkheid bestaat dat de proef 4-jarigen op zaterdag uitzonderlijk zal starten om 7u30, indien er alsnog (te) veel inschrijvingen zouden zijn.
* De proef 1m05 op zaterdag wordt afgelast.
* De criteria Cavalor en Hippo Revue worden verplaatst naar zondag.
* Combinaties die nog van proef en/of wensen te veranderen, kunnen dat door voor maandagavond 21u30 een email te sturen naar jumping@hrov.be
* De criteria Ruitersweelde en Flanders Horse Event (1m15) worden niet verreden tijdens deze wedstrijd maar worden verplaatst naar een volgende wedstrijd (wordt later gecommuniceerd).  Uiteraard gaat het criterium 1m25 Woodyfence en Flanders Horse Event wel door op zaterdag !

We hopen op deze wijze en door deze last minute wijzigingen, zoveel mogelijk ruiters de kans te geven hun paarden te rijden volgens hun vooropgestelde planning.

De wedstrijd gepubliceerd op Equibel  is ondertussen aangepast volgens bovenstaande beperkingen.

U kan dus terug online inschrijven

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be