Nieuws

LJ Leathers steunt opnieuw de pony's

Gepost: 10/03/2018

HROV is al jaar en dag gekend voor de aandacht die ze geeft aan de basis van de springsport.  Jonge paarden, leuke proeven voor de pony's, ruimte voor de beginnende ruiter met educatieve omlopen, dat zijn enkele van de hoekstenen van onze werking.

 

Uiteraard zijn we daarom ook bijzonder blij dat Linda De Laet en LJ Leathers hun steun verlenen aan onze ponywerking.  Voor alle reeksen is er opnieuw een mooi regelmatigheidscriterium waarbij er op het einde van het seizoen tijdens de finale een hele rits aan naturaprijzen worden voorzien.  Het is ook nu de bedoeling van HROV en van LJ Leathers om tijdens die finale zoveel mogelijk gelukkige kindergezichtjes te zien.

 

LJ Leathers werd opgericht met als doel hoofdstellen en andere lederen accessoires voor de paardensport op de markt te brengen met de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding en bruikbaar voor iedereen ongeacht het niveau van de ruiter. Het gamma bevat ondertussen verschillende modellen hoofdstellen, hulpteugels, singels, zadels en toebehoren.

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be