Nieuws

HROV ruiters aan de top in het eindklassement van de cyclus

Gepost: 27/07/2017

Afgelopen weekend werd de laatste manche van de STX cyclus gereden in Gesves. Na afloop waren meteen ook de eindoverwinnaars gekend.

Drie van de vijf nog foutloze vierjarigen zijn er in Gesves nog in geslaagd om ook de negende en laatste manche zonder strafpunten rond te komen. Onder de drie winnaars zijn er ook 2 HROV leden : Audrey De Bock met Nashville Hero (Bamako de Muze) en Frederik Wuytack met Nona JW (I'm Moerhoeve's Star)

 

Maar liefst 17 combinaties wisten zich te kronen tot kampioenen van de STX cyclus in de reeks voor 5-jarige paarden. HROV kampioen Dieter Laheyne behoorde in deze reeks met liefst 2 paarden tot de eindwinnaars : No mercy van 't Kamerveld (Norton d'Eole) & Mayflower de Walput (Zirocco Blue). Verder behoorden ook Valentijn De Bock met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), Geoffrey Cobbaut met Call me De Muze Z (Clarissimo Z), Lisa Bruggeman met Chatel de la Pomme (Marius Claudius), Kurt De Clercq met Messi van 't Ruytershof (Plot Blue), Katrijn Van Hoecke met M-red Velvet P&A (Red Star M) en Jan Moens met Hanouk V (Canabis Z) tot het groepje van HROV ruiters die kampioen zijn van de STX cyclus in de reeks voor 5-jarige paarden.

 

Bij de 6-jarige paarden gaat de overwinning naar Joris Vergauwen met F-La Belle Z (V: Figo de Muze). Op de 4e plaats vinden we nog Kurt De Clercq met Di Cantero Ter Hulst Z (Diamant De Semilly). Verder vinden we ook nog Tim Van Den Broeck met Lancome ter Spelonck (Eldorado vd zeshoek) op plaats 7 en Walter Lelie met Le Diamant Horta (Diamant de Semilly) op plaats 10.


Bij de 7-jarigen gaat de eindoverwinning opnieuw naar een HROV ruiter, Dieter Laheyne met Kassander van 't Roosakker (Echo van 't Spieveld). Op de 4e plaats eindigt Steven Van Meersche met Kyamant van 't Spieveld (Diamant de Semilly) en op de 8e plaats Joris Vergauwen met Vou Vou Stb Z (Vagabond de la Pomme)

 

Een dikke profciat aan al deze HROV ruiters !!!

 

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be