Nieuws

Informatie - INTERCLUB dressuur op Flanders Dressage Event

Gepost: 22/06/2017

Beste HROV leden en clubs,

Naar jaarlijkse gewoonte gaat ook dit jaar tijdens het Flanders Dressage Event de INTERCLUB door. Hierbij vindt u alle nuttige informatie omtrent deze wedstrijd.

Eerstdaags worden de proeven online gezet. Alle deelnemende ploegen moeten inschrijven via equibel!

 

Voor de 4de maal organiseert HROV in samenwerking met FDE een interclub kampioenschap dressuur . Dit is een open wedstrijd tussen aangesloten clubs bij HROV en enkel voor combinaties aangesloten bij een HROV club met een geldige licentie en immatriculatie van paard of pony. Daglicenties zijn NIET mogelijk

Het interclub kampioenschap wordt verreden door maximaal 12 clubteams.

Elke club mag maximaal 2 teams afvaardigen. Deelname op elk niveau is niet noodzakelijk. Alle teams bestaan uit minimum 3 en maximaal 4 combinaties, waarvan de beste 3 combinaties in aanmerking komen voor de opmaak van de eindrangschikking. Een team kan bestaan uit combinaties van alle niveaus, doch kan maximaal 1 combinatie uit niveau initiatie aanmelden.

Mocht een proef niet kunnen gereden worden, dan zal hiervoor ook geen percentage worden toegekend.

De 3 beste resultaten per team tellen voor de het eindklassement.

Indien teams gelijk zouden eindigen met hetzelfde percentage en dit tot 2 cijfers achter de komma, zal het hoogst gereden percentage van de hoogst gereden proef bepalend zijn voor het eindklassement. 

Voor de te rijden proeven verwijzen we naar het voorprogramma op de HROV dressuurkalender zoals gepubliceerd op de HROV website.

Eindklassement

Het eindklassement wordt opgemaakt door het samentellen van de behaalde percentages per combinatie in voor- en namiddag.

Opgelet : inschrijvingen en betalingen voor de teams moeten door de clubs bezorgd worden uiterlijk op maandagavond 17 juli 2017 om 24.00h

Er worden speciale prijzen geschonken en de prijsuitreiking gebeurt op zondagnamiddag in de hoofdpiste buiten. Daarna volgt voor alle deelnemers een receptie aangeboden door het HROV in de tent van Flanders Dressage Event.

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be