Nieuws

Nieuw in HROV jumping 2017

Gepost: 04/03/2017

De voorbije weken heeft de HROV springcommissie niet stilgezeten.  Het seizoen 2016 is grondig geëvalueerd en we hebben heel wat wijzigingen aangebracht voor het seizoen 2017.  Nog twee weken en de eerste outdoorwedstrijd staat op de agenda in Aalter, gevolgd door Hulsterlo.

 

In de sectie Jumping - Reglementen en Jumping - Criteria en Jumping - Prijzengelden vindt U in detail alle wijzigingen die we hier graag even overlopen.

 

INSCHRIJVINGEN EN PRIJZEN

De inschrijvingsgelden in 2017 blijven gelijk aan die van 2016.  De prijzentabel werd herschikt en voor de reeksen 1m00 en 1m10 werd er zelfs een verhoging van de eerste prijzen doorgevoerd.

 

KAMPIOENSCHAPPEN

* Het kampioenschap jonge paarden wordt voortaan verreden over één proef !

* Het kampioenschap scholieren en juniors wordt gebundeld in een kampioenschap jeugd

 

CRITERIA

* Een nieuw criterium voor de reeks 90cm geeft halfweg van het seizoen meteen recht op een wilcard voor de showclass tijdens Flanders Horse Event !

* Het criterium Hore Lounge loopt eveneens in samenwerking met Flanders Horse Event en geeft recht op een wildcard voor de CSI2* in Flanders Horse Event

* De Trofee Roger Joos blijft behouden

* Vaste andere criteria blijven ook dit jaar op de agenda staan zoals C-Express voor 1m00-1m10, LJ Leathers voor de pony's, Ruitersweelde voor de jeugd, Pavo en Lannoo voor de jonge paarden, Cavalor en Hippo Revue via VLP.

 

PROGRAMMA

* Tijdens de eerste wedstrijden hebben we een vernieuwd programma op vrijdag met de reeksen 1m00-1m10-1m20 gevolgd door 80cm-90cm-1m00

* Tijdens de eerste wedstrijden testen we een nieuw weekendprogramma waarbij de jonge paarden en de reeks 1m25 op zaterdag lopen en de pony's en de lagere reeksen op zondag

 

Kortom, er verandert heel wat en neem dus zeker even uitgebreid de tijd om alles na te lezen !

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be