Nieuws

Ponymeting op 11 maart

Gepost: 21/01/2023

Op zaterdag 11 maart organiseert HROV een ponymeting in SBH Stables (Steenbeekstraat 33 in Vrasene-Beveren). We starten om 10u00 (tot +/- 13u00). Vooraf inschrijven is noodzakelijk (via email naar info@hrov.be).
 
Alle pony's welke deelnemen aan wedstrijden en/of proeven waar de pony als “pony” verplicht geregistreerd dient te worden in Equibel-bestand dienen in bezit te zijn van een erkend meetcertificaat, om zodoende te kunnen inschrijven voor deze wedstrijden/proeven ! Dit telt ook voor de provinciale wedstrijden (waaronder HROV jumping) en de nationale wedstrijden (zoals bijvoorbeeld de Gouden Laars). Uiteraard geldt dit ook voor bijvoorbeeld nationale en provinciale dressuurproeven (HROV, ..).
 
De ideale gelegenheid dus om jullie pony's te laten meten.
 
Graag zo vlug mogelijk een mailtje sturen naar info@hrov.be met de naam/namen van de pony('s)die jullie willen laten meten (en het registratie- of immatriculatienummer) alsook de naam van de verantwoordelijke. Kort voor de meting bezorgen we dan een tijdschema.
 
De kost zal vermoedelijk rond de 30 euro zijn per pony, maar is mede afhankelijk van het aantal aanwezige pony's op die dag.
 
Opgelet : dit is geen FEI meting !!

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be