Nieuws

NIEUW IN 2016 - Trofee Roger Joos

Gepost: 06/02/2016

In 2015 kwam er een einde aan VRV vzw, jarenlang een subprovinciale vereniging van HROV vzw. Anno 2016 wil HROV tegemoetkomen aan deze sportieve invulling en worden ook lagere reeksen opgenomen in het programma. Bovendien voorzien we heel specifiek en enkel en alleen voor de ruiters met een subprovinciale (02) of provinciale (03) licentie de TROFEE ROGER JOOS.

Eigenlijk zullen er drie bekers uitgereikt worden, namelijk een trofee voor de reeks 80cm, voor de reeks 90cm en voor de reeks 1m00. Enkele specifieke wedstrijden werden aangeduid en we voorzien mooie naturaprijzen en extra geldprijzen voor dit criterium. We zouden de trofee Roger Joos ook de Trofee van de Toekomst kunnen dopen omwille van de aandacht die we zo willen geven aan de ruiters die de toekomst van HROV mee bepalen.

Manches voor de Trofee Roger Joos zijn gepland in Singelhoeve (Melsele), Stal Baukeland (Melsele), De Paddock (Waasmunster), Hof Ter Couter (Vosselare), La Rosteehoeve (Sint-Niklaas) en GRV (Heusden). In totaal werden hiervoor 11 wedstrijden aangeduid.

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be