Nieuws

HROV BEHAALT ZILVER OP HET VLAAMS INTERPROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP JUMPING

Gepost: 23/06/2017

Op de pistes van stal Hulsterlo in Meerdonk gingen DE vijf provinciale groeperingen afgelopen zondag de strijd aan voor de titel 'Interprovinciaal kampioen'. Zowel VOR, KR, HGVBB, HROV als WVUR mochten een team van vier combinaties afvaardigen. Zij werkten een parcours over een hoogte van 1m25 af en net zoals in een landenwedstrijd werd het slechtste resultaat geschrapt.

Het Oost-Vlaamse team bestond uit Audrey De Bock (Domino), Dieter Laheyne (Jinternel), Femke D'Hoore (High Wind van t Schrijberg) en Gilles Faveere (Gipsy F) onder leiding van chef d'equipe Christel Lenssens.

Na de eerste manche was het de KR die aan de leiding stond met 0 strafpunten. HROV stond op 2e plaats ex-aequo met 4 punten. De KR bleven ook in de tweede manche foutloos wat hen meteen ook goud opleverde. HROV hield nu ook de 0 op het scorebord en met een totaal van  4 strafpunten over beide omlopen behaalden de Oost-Vlaamse equipe zilver voor HGVVB (8 punten) De West-Vlaamse regionale WVUR strandde op plaats vier en de Antwerpse regionale VOR, winnaar van vorig jaar eindigde op de vijfde plaats.

Proficiat aan het team dat zilver behaalde.

Met dank aan Oost-Vlaamse Ruiters voor de foto.

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be