Nieuws

Update Coronamaatregelen : voorlopig geen HROV-wedstrijden tem 16/5/2021

Gepost: 30/04/2021

Vandaag werd onderstaand bericht gepubliceerd op de website van Paardensport Vlaanderen en werd bevestigd dat er nog steeds geen toelating is voor het organiseren van wedstrijden voor de amateur. Bijgevolg kunnen alle wedstrijden tem 16/5/2021 al zeker niet doorgaan.

 

Ik kan jullie wel bevestigen dat trainingsdagen nog altijd mogen doorgaan voor iedereen, maar wedstrijden zijn nog steeds uit den boze voor de amateur.

 

Op 11 mei is er opnieuw overleg en hopen we (eindelijk) op positief nieuws.

 

Van zodra we meer weten  ivm de heropstart van de competitie voor iedereen en we weer van start kunnen gaan met de HROV-wedstrijden, brengen we jullie uiteraard direct op de hoogte.

 

BERICHT PAARDENSPORT VLAANDEREN :
Op één van de vorige overlegcomités werd een heus buitenplan aangekondigd, zodat er weer meer activiteiten toegelaten zouden zijn indien ze buiten plaatsvinden. Ondanks de vele overleggen met de beleidsmakers en de druk van de sportsector, heeft de federale overheid geen perspectief geboden aan de amateursporter, die (net als ons!) had verwacht op 8 mei weer op wedstrijd te kunnen gaan.
De politieke wegen in ons land zijn soms ondoorgrondelijk…
Het spreekt voor zich dat we daarom de wedstrijden van de volgende twee weken nog niet mogen openzetten voor niet-professionele sporters.
Wat dit concreet voor de jumpingkalender betekent, kan je hier nalezen: https://bit.ly/3359yAR
<img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/taa/1.5/16/1f449.png" alt="

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be