Nieuws

Overlijden Paul Van Britsom

Gepost: 06/02/2016

Met droefheid meldt HROV vzw u het overlijden van Paul Van Britsom. Na een slepende ziekte is hij gestorven op 61-jarige leeftijd.

Paul Van Britsom is bekend als fokker van ondermeer Kentucky Ter Doorn, Ellechin ter Doorn, Ivory Ter Doorn en Irvine Ter Doorn. Paul had al lang oog voor goede paarden. Zo was hij ook eigenaar van Quinta II D’Arsouilles waarmee Stefan Corten in 2000 Wereldkampioen werd bij de 7-Jarige Paarden in Lanaken.

In zijn jeugdjaren reed Paul zelf bij LRV Temse. Zijn zoon Steven Van Britsom zet momenteel zowel de zaak in gevelrenovatie als de paardenfokkerij verder. Evy, de dochter, reed recreatief bij LRV en HROV met ondemeer Iepke van de Maltahoeve.

HROV betuigt langs deze weg zijn medeleven aan Vera, zijn trouwe steun en toeverlaat en aan de ganse familie Van Britsom en wenst hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Iedereen Is uitgenodigd voor de uitvaartplechtigheid die zal plaatsvinden op zaterdag 13 februari om 11u in Temse - Velle. Samenkomst in de kerk en gelegenheid tot groeten vanaf 10u20. Er is tevens mogelijkheid om Paul een laatste groet te brengen en de familie te condoleren op woensdag 10 februari van 18u30 tot 20u00 in het UItvaartcentrum De Singel (Singel 13 te Sint Niklaas).

Contact

Maatschappelijke zetel

HROV

Klossestraat 64

9052 Zwijnaarde

info@hrov.be

 

Wedstrijdd GSM jumping

+32.499.82.74.85

Jumping

jumping@hrov.be

 

Dressuur

dressuur@hrov.be

Contacteer webmaster

hello@et-events.be